[ Anti-kankerfonds ]

Duvel Moortgat gelooft sterk in het waardevolle werk van het Antikankerfonds en steunt deze stichting sinds 2015 met een financiële bijdrage.

Weight: 
5

Kanker is de grootste doodsoorzaak. Wereldwijd zijn er meer dan 14 miljoen nieuwe diagnoses. In België krijgt 1 man op 3, en 1 vrouw op 4 ooit te maken met kanker. Daar komen jaarlijks ongeveer 70.000 nieuwe diagnoses bij.

Gratis begrijpelijke informatie

Het Antikankerfonds is een Belgische stichting die internationaal werkt en focust op kwaliteitsvolle levensverlenging en genezing van kankerpatiënten. Van overal ter wereld contacteren mensen het Antikankerfonds om te weten welke de nieuwste behandelingen zijn, om te informeren naar een tweede opinie of om informatie rond voeding, supplementen en niet-conventionele behandelingen. Bij het Antikankerfonds ligt de focus op gratis informatie en wetenschappelijk onderzoek.

Het Antikankerfonds is een kenniscentrum dat patiënten in begrijpelijke taal informeert over kankerbehandelingen en hun wetenschappelijk bewijs, zodat zij keuzes kunnen maken op basis van bestaande kennis en ervaring.

Gezondheid van je geliefden en van jezelf is het hoogste goed. Iedereen moet toegang moet hebben tot betrouwbare informatie over kanker en kankerbehandelingen.
Luc Verelst, oprichter van het Antikankerfonds

Meer Projecten

Kamiano
Anti-kankerfonds
Een hart voor A.L.S